reede, 14. oktoober 2016

Reede




Igaljuhul sain täna tagasisidet, et mu eilne postitus on niipalju furoori tekitanud, et lisaks petturi sildile pandi ka valetaja silt külge ning vaja oleks hakata tõendeid esitama. 
Päris lõbus, aga ma olen nõus seda mängu kaasa mängima.

(11:28:41) Aimar: ma ütlen veelkord - mart kullamaa peab mesilasemade sissetoomist salaja täiesti normaalseks. Ma ei näe isiklikult siin mingit vahet, kas tuuakse salaja mesilasemasid või mett - mõlemad on eesti mesindust hävitavad! 
(11:33:12) Aimar: kui smart tooks emasid ametlikult sisse, siis ta paneks ka oma vastuvõtja numbri üles nagu see on xxxx. Seda on lihtne ka vet. ametist uurida.

Palun väga: OÜ Muhe Mesi, traces nr. 070053EL

Mulle jääb segaseks, mis see salaja või mitte tähendab? Ma ei pea kellegi eest midagi varjama, aga samas ei ole mul ka kohustust kellelegi raporteerida peale Toidu-ja Veterinaarameti, mida ma ka teinud olen. Minu ja paljukiidetud "ainukese ausa emadeimportija" vahe on selles, et mina ei kuuluta kuskil, et ma importemasid müün ja seetõttu ei ole vaja ka vastavasisulist avaldust teha. Mis puudutab suvist emade müüki, siis need on kasvatatud Eestis ja olen sellest ka varem pikemalt kirjutanud: http://muhemesinik.blogspot.com.ee/2016/05/hea-paev.html
Ja nendele, kes teavad rääkida, et ma kaks aastat olen emadekasvatusega tegelenud, siis ei. Olen emasid kasvatanud alates 2010 a.

Niipalju veel, et rääkige faktidest, mitte sellest mida ma arvan, tean, tunnen või normaalseks pean.

Konstruktiivsele kriitikale vastan alati hea meelega, ebakvaliteetne laim ei ole üldse nii lõbus.

2 kommentaari:

  1. Väga hea, kui oled paberi teinud. Ühe päevaga oled tublisti arenenud, et nüüd pead ka mesialas emade sisse toomist salaja väärituks teoks. Muide mina ei mängi mingit mängu, küll oled sina, Mart, selle kogu ilma ette toonud ja sellest mängu teinud.
    Loodan, et sa siis enam ei propageeri mesilasemade sissetoomist salaja, mida sa veel eile tegid.

    VastaKustuta
  2. Vähene meesaak teeb mesilased tigedaks, sama juhtub vist ka mesinikega. Palun olge viisakad.

    VastaKustuta