reede, 4. august 2017

Väljaminev kiri 04.08.17: Mesindusorganisatsioonide koostööst

Adressaadid: EML, EKMÜ, EMTS, EMÜ
Head Eesti mesindusorganisatsioonide esindajad.
Viimase aja sündmused ja arengud taimekaitseseaduse muutmise ümber annavad alust arvata, et üheskoos saame keskkonda mesilaste ning mesinike jaoks oluliselt tõhusamalt ning kiiremini parendada kui eraldi. Seetõttu on viimane aeg unustada erimeelsused ja keskenduda ka teistele väljakutsetele, mis meie organisatsioonide ees seisavad.
Kutsun teid kõiki ühise laua taha, et arutada Eesti Mesinduse Koostöökogu edasist käekäiku ja selle võimaliku toimimise põhimõtteid. On küll kiire aeg, aga loodetavasti on meie organisatsioonides küllalt neid, kes võtavad oma rolli mesindusorganisatsioonides piisavalt tõsiselt, et leida üks reedene pealelõuna. Pakun välja, et võiksime kohtuda 18.08 Tallinnas. Palun andke märku, mis te sellest mõttest arvate ja siis saame aja ning koha täpsustada.

Tervitustega
..

PS! Siin keskkonnas mainin veel lisaks, et kui keegi teab mõnda üleriiklikku sisuliselt toimivat mesindusorganisatsiooni, millest mina midagi kuulnud ei ole, siis palun andke mulle sellest teada. Näiteks kas Eesti Aiandus-Mesindus Keskselts on veel toimiv organisatsioon?

1 kommentaar:

  1. Harjutage kõigepealt koostööd. Võib-olla siis tuleb kunagi ka koostöökogu.

    VastaKustuta